joi, 11 august 2016

Charter in Creta - cea mai mare insula din Grecia

Creta este cea mai mare insula din Grecia, fiind a cincea cea mai mare din intreaga Mare Mediterana. Pe intreg teritoriul puteti admira ramasitele civilizatiilor stralucitoare, puteti explora plaje glorioase, vai fertile, chei abrupte si de asemenea, puteti gusta din cultura gastronomica bogata a insulei. Creta este la urma urmei un mic univers plin de frumuseti si comori pentru care veti avea nevoie de o viata intreaga pentru a le descoperi. Prin urmare, nu mai stati pe ganduri si planuiti o excursie in Grecia tip charter Creta.
Chania
Regiunea Chania , situata pe partea de vest a insulei cuprinde renumitii Munti Albi si faimosul Parc National, care ocupa cea mai mare parte a regiunii. Locatia include servicii turistice si activitati de toate felurile, care sa satisfaca toate optiunile vizitatorilor. Orasul a reusit sa isi mentina neschimbate toate caracteristicile venetiene din trecut, reprezentand astfel un minunat loc de escapada pentru o vacanta de tip charter Creta.
Fiind un oras labirint vechi, cu frumoase vile venetiene, fantani si biserici elaborate, Chania ascunde monumente istorice bine conservate. Vizitand muzeele si admirand diferitele stiluri arhitecturale veti putea descoperi o parte din istoria Greciei. In plus, pentru iubitorii de produse alimentare si vin, Creta este locul perfect de vizitat. Nu trebuie sa pierdeti ocazia si sa vizitati cat mai multe fabrici de vin, iar mai apoi sa gustati cat mai multe specialitati locale.
Rethymno
Rethymno este cea mai mica regiune din Creta situata intre Muntii Albi si Psiloritis, avand, precum celalate locatii, mai multe frumuseti specifice grecesti. Fiind un oras montan, drumetiile si plimbarile in natura reprezinta cea mai importanta atractie turistica.
Plajele minunate, cafenelele si mini-barurile de pe faleza sunt locurile de recreere pentru vizitatori. Rethymno este considerata a fi o statiune de lux datorita marii spectaculoase si ospitalitatii locuitorilor, care va pun la dispozitie cele mai bune conditii.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu