joi, 21 iulie 2016

Cumparari electronice

Sectiunea de cumparari electronice este tot mai raspandita pe toate site-urile de anunturi, astfel ca oricine isi doreste sa achizitioneze un laptop, un telefon, o camera foto, o tableta sau un smart watch, au posibilitatea de a le obtine la preturi mai scazute decat in magazin. Cu siguranta ca oricine si-a cumparat la un moment dat un gadget nou care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, astfel ca s-au orientat sa gaseasca cumparatori.
Preturi bune
Imperator vine in ajutorul tututor celor care isi doresc sa cumpere produse electronice, noi sau second hand, intrucat sa postezi un anunt nu te costa nimic. In plus, acesta este valabil 90 de zile, urmand ca mai apoi reactualizarea sa fie gratuita, in cazul in care in tot acest timp nu ai gasit un cumparator. De asemenea, daca iti doresti sa cresti sansele de vanzare a produsului, atunci poti promova un anunt, iar acesta va fi evidentiat in lista, pentru a atrage atentia si starni curiozitatea utilizatorilor.
Cu totii ne dorim sa putem cumpara electronice la preturi foarte bine, astfel ca de ce sa le achizitionam din magazine la preturi mai mari, cand poti cumpara de pe Imperator, de la vanzatori de incredere acelasi produs la reducere?
Usor de folosit
Astfel, tehnologia vine in ajutorul tuturor si nu mai este nevoie sa apelam la ziare pentru a gasi sectiunea de cumparari eletronice sau de vanzari. Site-ul este foarte usor de utilizat, se pot publica pana la 8 fotografii pentru fiecare anunt, iar alaturi de o descriere bine alcatuita, cu siguranta ca se vor gasi potentiali cumparatori in cel mai scurt timp.
In plus, exista doua modalitati prin care sa se faca comunicarea dintre vanzator si cumparator, fie la telefon datorita numarului afisat pe site, fie prin intermediul mesageriei instant, care este mult mai confortabila si ideala pentru cei care nu sunt dispusi sa isi afiseze numarul personal.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu