sâmbătă, 23 iulie 2016

Camera auto ideala

In conditiile in care traficul din marile orase si cele mai importante drumuri ale tarii este din ce in ce mai aglomerat, numarul accidentelor rutiere este in crestere, in ciuda campaniilor de prevenire desfasurate de politia rutiera. In plus, si numarul incidentelor neplacute este in crestere, iar din acest motiv, soferii cauta diferite modalitati prin care se pot proteja, iar cea mai buna solutie este reprezentata de camerele auto.

Camera ideala

Aceste camere auto sunt din ce in ce mai accesibile din punct de vedere financiar, astfel ca nu este de mirare de ce tot mai multi soferi le aleg. Camerele de supraveghere a traficului rutier sunt populare in special in randul bucurestenilor, intrucat aici sunt mai des intalnite tentativele de frauda. Cu toate acestea, camera ideala trebuie sa se puna in functiune in cel mai scurt timp si sa indeplineasca necesitatile soferilor.

Cei mai multi isi doresc ca acestea doar sa inregistreze, insa multe dispozitive au mai multe functii, precum si inregistrarea vitezei cu care se circula, data, ora, aspecte care pot fi foarte folositoare in cazul unui accident in care doriti sa va demonstrati nevinovatia. De asemenea, cu siguranta ca oricine a fost martor la incercarile infractorilor de a frauda companiile de asigurari prin diferite modalitati, insa acestea sunt mult mai usor de evitat.


In schimb, se recomanda ca aceste camere auto sa nu fie lasate in autoturism pe durata noptii sau atat timp cat nu sunteti in masina, deoarece ele vor deveni tinta hotilor, iar pentru a le fura, acestia vor provoca mai multe daune, precum un geam spart sau fortarea portierei, pagube care de multe ori sunt mai costisitoare decat camera in sine. De asemenea, camerele pot avea fie o memorie incorporata, fie i se poate atasa un card microSD, in functie de preferinte, de necesitati si de durata perioadei petrecute in trafic zi de zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu