miercuri, 20 aprilie 2016

Cea mai buna afacere - o vacanta de vis in DubaiVara trecuta am petrecut o vacanta de vis in Emiratele Arabe Unite dupa ce am optat pentru un charter in Dubai. A fost foarte dificil ca familia noastra alcatuita din 4 membri (2 adulti si 2 copii) sa aleaga un loc ideal care sa multumeaca pe toata lumea, insa in cele din urma am ales Dubaiul si nu ne-a parut rau nicio clipa. 

Chiar daca a fost putin mai costisitor in Dubai decat in Mamaia, conditiile nici nu se pot compara intre cele doua, chiar daca hotelurile sunt de lux, este o diferenta de la cer la pamant la calitatea personalului. Pe tot parcursul vacantei am incercat sa alternam activitatile, astfel incat sa ne intoarcem acasa multumiti, asa ca ne-am facut cate un plan diferit pentru fiecare zi in care am vizitat cele mai mari atractii din Dubai.

 O zi o dedicam copiilor care se puteau juca intr-o multime de parcuri tematice, iar urmatoarea zi era pentru noi si vizitam cate un muzeu sau cautam un loc aflat la inaltime de unde sa putem admira frumusetea imprejurimilor.

Pare greu de crezut, insa in urma cu 20 de ani Dubaiul nu era nimic altceva decat un simplu desert si este incredibila viteza cu care a putut sa se dezvolte si sa devina una dintre cele mai luxoase locatii ale lumii. Recomand oricui o vacanta aici si este de preferat sa se aleaga o agentie de turism mai serioasa pentru ca va asigura ca veti beneficia de cele mai bune conditii. De-a lungul timpului am optat pentru mai multe agentii, insa cel mai multumiti am fost la Holiday Dreams deoarece au parut profesionisti, insa totusi cu picioarele pe pamant si nu am fost niciodata tratati cu superioritate. Cu alte cuvinte am primit ceea ce ne-am dorit si am avut parte de un concediu placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu