joi, 20 iulie 2017

Tot mai la moda - ceasurile inteligente sunt din ce in ce mai populare

Multe persoane se intereseaza de pretul unui smartwatch intrucat aceste dispozitive sunt utile intr-o multime de situatii, iar modelele sunt foarte variate, pentru toate nevoile. Un ceas inteligent se conecteaza cu usurinta la smartphone prin intermediul Bluetooth-ului, iar pe aceasta cale utilizatorii au acces la o multime de functii importante si usureaza activitatea de a vorbi la telefon.
Mai comod
Apelurile pot fi initiate si preluate direct de la incheietura mainii, iar acest lucru este util mai ales pentru soferi, deoarece ceasurile inteligente au incorporate un microfon si un speaker, iar conversatia se desfasoara in cele mai bune conditii. In plus, la fel de simplu este sa fie verificate intr-un mod foarte discret mesajele sau notificarile primite de pe retelele de socializare, aspect important in mai multe situatii.
Usor de folosit
Un alt avantaj important adus de smartwatch-uri este faptul ca acestea pot fi folosite cu usurinta datorita ecranului tactil incorporat, ce deschide calea catre o multime de functii, incepand de la cele utile pentru sportivi, precum pedometru, barometru, termometru, cronomentru si nu numai, la altele precum calendar, agenda, redarea muzicii din telefon, aparat foto, monitorizarea somnului, sincronizarea apelurilor si multe altele.
Preturi bune

In ziua de azi pretul unui smartwatch este accesibil pentru toate buzunarele, iar o gama foarte variata de astfel de dispozitive este disponibila in cadrul magazinului online iUni, unde orice persoana isi va gasi modelul preferat. Este foarte usor sa se plaseze o comanda, totul se desfasoara in doar cateva minute, iar produsele sunt livrate imediat prin curier, transportul fiind gratuit daca sunt comandate produse in valoare de minim 499 de lei. Mai mult, pentru a fi siguri ca vor lua cea mai buna decizie, clientii au ocazia de a testa dispozitivele si de a fi consiliati de profesionisti in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu