sâmbătă, 15 octombrie 2016

Trimite international colete (ieftin) prin Allpacka

Sa trimiti un pachet catre cei dragi din strainatate nu ar trebui sa mai reprezinte o problema astazi, spre deosebire de anii trecuti cand optiunile erau restranse, iar conditiile foarte slabe. Cu ajutorul Allpacka oricine poate apela la serviciul de livrari colete internationale, astfel ca cei plecati nu vor mai duce dorul produselor romanesti. Firma este una renumita pentru profesionalismul aratat, iar angajatii sunt foarte bine pregatiti pentru acest domeniu, gasind intotdeauna cele mai bune solutii pentru a oferi servicii de calitate clientilor.
Confort
In plus, totul este si mult mai comod, deoarece nu mai suntem nevoiti sa asteptam foarte mult timp la cozi pentru a trimite sau prelua un pachet, asa cum era cazul atunci cand apelam la Posta Romana, deaorece prin serviciile curierilor, totul este facut direct la adresele mentionate. Asadar, acestia sunt chemati in punctul in care doreste expeditorul, iar de aici coletele sunt trimise catre usa din adresa mentionata a destinatarului.
Siguranta
Mai mult, exista si posibilitatea de a asigura fiecare pachet pentru evitarea situatiilor neplacute, cu toate ca acestea sunt foarte rar intalnite in cazul Allpacka. Firma se deosebeste si prin logistica de care dispune, numeroase masini si un numar important de angajati care sunt suficienti pentru a putea face fata tuturor clientilor si al pretentiilor acestora. In cazul Postei, de multe ori se intampla ca pachetele sa ajunga deteriorate la destinatar in urma transportului sau chiar sa se rataceasca pe drum, fara ca institutia sa despagubeasca pe cineva.
Multiple destinatii

Tarifele sunt foarte atractive si accesibile pentru toate buzunarele si se calculeza in functie de greutatea pachetelor, dar si de volumul acestora. Asadar, pentru livrari colete internationale, cea mai buna solutie este oferita de Allpacka, intrucat sunt asigurate o multime de destinatii esentiale printre care si Italia, Spania, Grecia, Marea Britanie, Germania, Franta, Olanda, Slovacia, Slovenia sau Ungaria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu