joi, 30 iunie 2016

De ce un album de nunta?

Nunta, un eveniment important in viata fiecarui om, trebuie pastrata pentru totdeauna vie in amintirile cuplului cu ajutorul fotografiilor. Un album foto nunta este perfect pentru persoanele care isi doresc acest lucru. Prin angajarea unui fotograf profesionist va fi mai usor sa obtineti fotografii profesionale, dar si un album. In plus, majoritatea fotografilor pe care ii gasim astazi pe piata vin cu numeroase oferte pentru nunti potrivite gusturilor si buzunarelor tuturor.

De ce un album de nunta?

Un avantaj este acela ca, in cazul in care cununia civila are loc in alta zi, fotograful angajat va sti sa respecte aceeasi tema si eventual, va reuni toate pozele intr-un singur album pentru a avea continuitate. De asemenea, puteti solicita mai multe albume foto, cu anumite poze pentru membrii familiei, nasi sau alti invitati.

Probabil ca multi isi doresc sa pastreze pozele pe un stick sau pe un DVD, insa un album foto are o autenticitate aparte, iar pozele de acolo nu pot fi sterse si implicit pierdute. Mai mult decat atat, cei mai multi dintre fotografi dau clientilor ofera imaginile in format electronic, gata editate.

Un alt punct forte al angajarii unui profesionist, este acela ca el va veni la dumneavoastra cu toate mostrele de albume, ajutandu-va sa alegeti in functie de tematica nuntii si in functie de viziunea reprezentata in fotografii. Produsul final, in cazul in care este creat sau modificat, va fi printat numai cu acordul dumneavoastra.

Practic, in acest caz, un fotograf profesionist va va scuti de o munca in plus. Acesta trebuie sa prezinte mai intai modelele de album, va trebui sa va ajute sa alegeti imaginile, sa le printeze, iar apoi sa le aseze in album. Si aceste lucruri implica talent artistic si o viziune autentica, pentru ca albumul foto de nunta sa nu fie unul banal, comun cu celelalte intalnite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu