marți, 11 noiembrie 2014

Supraveghere videoFiecare e stapan pe viata lui , pe decizile lui si pe drumul pe care vrea sa - l parcurga . In mare parte ne gandim ca avem o singura viata si trebuie sa ne - o traim in siguranta . Sa oferim siguranta persoanelor de langa noi si sa - i protejam cu orice pret . Traim intr - o perioada in care totul este posibil . In aceasta lume , pericolul este la fiecare pas si ne ameninta siguranta .
Am sunat o firma care se ocupa cu supravegherea video , pentru a-mi aplica pentru inceput cateva masuri de siguranta . Domnii care mi - au instalat sistemul de suproveghere video au fost extremi de amabili , mi - au arata cum se foloseste si cum pot sa - l conectez la inernat . Nu patisem nimic grav , nimic care putea sa - mi afecteze siguranta mea , cat si a familiei mele .

Dupa ce mi - am aplicat acest sistem de supraveghere , am avut parte de o experienta neplacuta . Neavand un loc amenajat unde sa tin masina , am preferat sa o las in fata portii . Stiind ca era un risc mic de a patii ceva , mai ales pentru ca avea supraveghere  video , nu m-am gandit nici macar o secunda la faptul ca cineva ar putea sa - mi faca rau . Sistemul de supraveghere video mergea non - stop , iar inregistrarile ramaneau acolo pentru a fi privite . Avem degand sa plec la o plimbare , iar cand am iesit pe poarta si am vazut parbrizul masinii crapat am crezut ca e o gluma . S-a dovedit a fi adevarat , iar acest lucru m-a infuriat tare . 

Cine ar face acest lucru masinii mele , stiind ca imprejurul casei era supravegheat video . Imaginile clare pe care le inregistrase sistemul de supraveghere , m - au facut sa inteleg cine era vinovatul . Primul lucru a fost sa i - au legatura cu acea persoana si sa ma lamureasca de ce a facut asta . O plangere la politie cred ca i - ar invata minte si pe altii care vor sa actioneze in acest mod . 

Sunt mandra de alegerea facuta , nu stiu cum as fi actionat daca casa nu era supravegheata video .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu