vineri, 7 februarie 2014

Calatorie la Toronto - bijuteria Canadei

O vacanta in Toronto inseamna oameni prietenosi, peisaje luxuriante, shopping distractiv, restaurante bune, fauna unica, privelisti unice si mult sport (cu sportul nu este de gluma aici: bicicleta, innotul, basketball-ul, fotbalul, baseball-ul, hockey-ul sunt activitati de care ai parte daca iti plac). Pentru fanii parcurilor de amuzament, recomand Paramount, Wonderland-ul Canadei, ce dispune de peste 200 de atractii turistice, 60 de carusele si un water park de 80.000 de m2. 

Dupa distactie o sesiune de shopping sau o cina romantica in Eaton Centre merge de minune. A doua zi continuati cu Ontario Science Centre in cazul sunteti insotiti de copii, care vor fi incantati de expozitii si zonele interactive. 

 Mergeti sa vedeti Skydome, stadionul de 500 de milioane de dolari. Orice seara in Toronto se poate incheia cu unul dintre cele mai bune restaurante, teatre, centre sportive, puburi cu muzica live, baruri, cluburi de noapte sau terase, pe care le gasiti in Entertainment District. Primul pas spre implinirea acestui vis este achizitionarea unui bilet de avion. Pe mine m-a costat 540 EUR biletul luat de pe bilete de avion Toronto, pe care l-am luat in luna ianuarie pentru plecarea din mai.

Alte orase interesante in Canada:
- Connecticut
- Montreal
- Ottawa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu