vineri, 1 noiembrie 2013

La bordul MSC Musica

MSC Musica este una dintre luxoasele nave de croaziera ale MSC Cruises. Dealtfel MCS este una dintre cele mai mari companii maritime transportatoare de cargo ale lumii, iar business-ul referitor la croaziere este unul tanar (inceput acum mai putin de 20 de ani), dupa ce au fost facute o serie de teste cu o nava mai mica (ulterior vanduta altui operator de croaziere).

MSC este o companie italiana, cu sediul la Roma cu o capacitate de imbarcare totala de aproximativ 20.000 de pasageri cu cateva mii de angajati – pentru ca da, o nava de croaziera ce poate “plimba” peste 2000 de pasageri/client are nevoie si de un personal pe masura (de aproape 1000 de persoane).
MSC Musica este una dintre navele cele mai noi ale MSC, nava incadrata in clasa Fantasia. Spre deosebire de MSC Preziosa (cea mai recenta nava a MSC), MSC Musica nu este cu nimic mai prejos din punct de vedere al cabinelor, al luxului si al calitatii materialelor.

Aceasta nava opereaza itinerarii atat in Marea Mediterana, cat si in Marea Neagra (fiind prima nava de croaziera ce a ancorat si in portul Constanta, pentru prima data in anul 2013). Daca sunteti interesati de oferte MSC Musica puteti accesa site-ul info-croaziere unde veti putea identifica un numar mare de oferte, oferte prezentate la preturi imbatabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu